Vastgoedspecialist
Ron
van der Zalm
Ron van der Zalm is reeds vanaf 1979 werkzaam in de vastgoed branche. Na drie jaar als (woning-) makelaar assistent te hebben gewerkt in Wassenaar, is hij 6 jaar directeur geweest van VvE Beheer te Rijswijk. Vervolgens is hij 5 jaar directeur geweest van Rdam Beheer, alwaar hoofdzakelijk woningen en in mindere mate commercieel vastgoed werd beheerd ten behoeve van buitenlandse investeerders. Gelijktijdig heeft hij de NOVAM cursus gevolgd.

In 1993 heeft hij (als DGA) Maasstede Vastgoed Management opgericht waar voornamelijk commercieel vastgoed werd beheerd voor zowel particuliere als institutionele (binnen- en buitenlandse) beleggers.

Na verkoop van zijn onderneming in december 2000 heeft hij samen met de aandeelhouder de Groene Groep te Rotterdam opgericht. Hier was hij voornamelijk verantwoordelijk voor de aan- en verkoop, exploitatie en financiering van de omvangrijke vastgoed portefeuille, bestaande uit grotendeels kantoorgebouwen en woonboulevards. Ook de kantoororganisatie (incl. automatisering) viel onder zijn verantwoordelijkheid.

In alle bovengenoemde jobs was telkenmale tijdens zijn dienstverband sprake van een forse groei van de bedrijfsactiviteiten.

Per juni 2011 heeft hij een functie aanvaard van Director Capital Markets bij Colliers International te Amsterdam alwaar hij verantwoordelijk was voor het beleggingsteam.

In 2012 besloot Ron de bakens te verzetten en een oude droom te verwezenlijken namelijk het oprichten van een eigen bedrijf. Hij koos hierbij voor een partnership met zijn goede vriend Peter Sandkuyl, een zeer ervaren vastgoed professional afkomstig van Multi Vastgoed te Gouda.

Ron is een gedreven, creatieve en ondernemende vastgoed professional met een enorme ervaring in zowel aan/verkoop, verhuur, financiering, exploitatie en herontwikkeling van vastgoed en hij heeft een zeer groot relevant netwerk.

Naast de liefde voor zijn gezin en werk, zet hij zich graag belangeloos in voor het goede doel.

ron van der zalm
CONTACT
06-53.99.41.49