Vastgoedspecialist
Peter
Sandkuyl
Peter Sandkuyl heeft zijn academische studie Nederlands Recht en Fiscaal Recht in 1982 voltooid aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Na zes jaar te hebben gewerkt als Inspecteur der Vennootschapsbelasting en drie jaar als belastingadviseur bij KPMG Meyburg en Co besloot hij in 1991 over te stappen naar Multi Vastgoed, een toen nog in opkomst zijnde Nederlandse projectontwikkelaar met ongeveer 35 werknemers.

Bij dit bedrijf heeft hij de afgelopen twintig jaar diverse directiefuncties bekleed. Als statutair directeur/lid van de hoofddirectie was hij o.m. eindverantwoordelijk voor juridische zaken, fiscale zaken, corporate governance, personeelszaken etc. Multi Vastgoed groeide in die periode uit tot Multi Corporation, de grootste commerciƫel vastgoed ontwikkelaar van Europa met ruim twintig landenvestigingen en meer dan duizend werknemers.

Sandkuyl was in die jaren nauw betrokken bij de ontwikkeling van vele toonaangevende projecten waaronder niet alleen winkelcentra als Beursplein te Rotterdam, Kalvertoren te Amsterdam, Almada te Lissabon en Forum Istanbul maar ook diverse kantorenprojecten zoals European Headquarters Nike te Hilversum, Cap Gemini Utrecht en KPN te Den Haag.

In 2012 besloot Peter Sandkuyl de bakens te verzetten en een oude droom te verwezenlijken, namelijk het oprichten van een eigen bedrijf. Hij koos hierbij voor een partnership met zijn goede vriend Ron van der Zalm, een door de wol geverfde vastgoed professional afkomstig van De Groene Groep te Rotterdam.

peter sandkuyl
CONTACT
06-53.99.91.63