INVESTEERDERS
Bent u geïnteresseerd in een verantwoord hoog rendement?

INVESTEREN?

Sandkuyl & van der Zalm BV investeert voor eigen rekening in verhuurde woningportefeuilles met een laag risico profiel. Daarbij wordt zij ondersteund door zowel particuliere als professionele beleggers/investeerders die een hoog rendement nastreven.

Wij bieden beleggers de mogelijkheid om deel te nemen in het project door middel van het verschaffen van equity (met winstdeling) dan wel door middel van het verstrekken van een mezzanine lening tegen een relatief hoog vast rentepercentage. Voor een dergelijke investering worden voldoende zekerheden geboden.

Regelmatig dienen zich nieuwe investeringsmogelijkheden aan! Bent u geïnteresseerd in een verantwoord hoog rendement, belt u dan geheel vrijblijvend voor een nadere kennismaking met Peter Sandkuyl en/of Ron van der Zalm.

WIJ ZOEKEN

Sandkuyl & van der Zalm is voortdurend op zoek naar woningportefeuilles ter overname. De ideale projecten voldoen aan de navolgende criteria:

– Ligging in groot Randstad

– Hoofdbestemming woningen

– Grotendeels verhuurd

– Minimale investerings omvang vanaf € 3.000.000,-

Indien u een partij bent die een dergelijk project wil verkopen c.q. indien u zo’n partij vertegenwoordigd, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Wij zijn in staat snel een inventarisatie te maken en op een transparante wijze tegen marktconforme condities tot aankoop over te gaan.

Alle aanbiedingen worden strikt vertrouwelijk behandeld.

SANDKUYL & VAN DER ZALM
is voortdurend op zoek naar woningportefeuilles ter overname.

REFERENTIE
Projecten